Her lidt mere

Information

Er et fuldmuret orangeri på 34 m2 med varmepumpe, det indeholder alt fra smukke prydplanter og skønne spiselige grøntsager og frugter. Til en oase med hygge, lidt mad, en gin & tonic eller aftenkaffe med stjernekig.

På vores webshop forsøger vi, at have et spændende udvalg af lækre engelske produkter til haven, som man ikke ser alle steder. Vi har blandt andet smukke metal vandkander, engelske havebøger, et bredt udvalg af håndsakse, massevis af fuglehuse, fuglebade og fuglefoderbræt, insekthoteller, sommerfugleboliger og mariehønetårne, have og håndredskaber fra Darlac og Kent & Stowe og meget mere.

Når man er den heldige ejer af en have, kolonihave, køkkenhave, drivhus, orangeri, gårdhave eller lignende. Bliver man aldrig arbejdsløs, vi giver her vores bud på et årshjul om, hvad der skal/kan gøres i haven gennem sæsonen. 

Du kan møde os rundt omkring i Danmark på forskellige livsstil messer, og julemarkeder.

Hvor du har mulighed for, at kigge nærmere på vores udvalg af lækre engelske produkter. Snakke med os om hvilke haveredskaber du skal vælge, et godt råd og muligheden for at købe det du mangler.

Allerede nu ved vi, at du kan møde os til

Rosenfestival i Bogense 7-8 august 2021

Havedagene på Gavnø 4-5 september 2021

field-of-trees-near-grass.jpg
Vores supplement til arbejdet i og omkring haven

Vi tilbyder kvalitets produkter til det rette arbejde