Et par ord

Om os

Velkommen

Et par ord om os

At vokse op med haven som et frirum og sidenhen, at overtage en virksomhed, der netop sælger skønne og nye produkter til have entusiasten, er gået fra drøm til virkelighed.

Hvad enten du har en stor eller en lille have er begejstringen ofte den samme. Netop passionen for have, blomster og skønne produkter til haven, er drivkraften bag Den Engelske Gartner ApS og ikke mindst Det Engelske Orangeri, der er vores frirum/pusterum i en travl hverdag

Vi håber I alle vil følge med og komme med gode input og ideer.

Det sjove arbejde i haven kræver det gode kvalitets udstyr

Hos os finder du et bredt udvalg af engelske kvalitets redskaber. Vi har blandt andet have og håndredskaber fra Kent & Stowe.

Vi har mange forskellige fugleredekasser, foderbræt, fuglebade, insekthoteller og andet der gør haven til et spændende sted, at udforske for både børn og voksne.

Vi sælger frø fra Mr. Fothergill’s seeds. De samarbejder med The Royal Horticultural Society, og både blomsterfrø og grøntsagsfrø er med god vækst og højt udbytte.

Derudover har vi hele sortimentet af Seedball’s de fås i mange varianter, og har alle det til fælles, at de små fine dåser med lerkugler indeholder blomsterfrø der er til gavn for vores fugle og insekt liv.

Du får også et stort udvalg af lækre arbejdshandsker til ethvert formål. Blandt andet fra det engelske firma Gold Leaf der laver de lækreste handsker

Produkter på Webshoppen
0 +
LEVERANDØRER
0
KUNDER
0 +