Spørgsmål om webshoppen eller vores produkter?

Læs her lidt af det vi tit bliver spurgt om

På vores webshop vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder smukke og funktionelle haveredskaber, håndsakse, handsker, fuglehuse, frø og meget andet fra England, deraf navnet ”Den Engelske Gartner Shop”

Men vi har blandt andet også en Dansk leverandør nemlig Bergs potter, som startede tilbage i 1942, hvor den unge revisor Victor Berg arvede en keramikbutik, krukkerne blev allerede dengang hurtigt populære og efterspørgslen gjorde, at der hurtigt måtte åbnes flere butikker. I dag drives Bergs Potter af tredje generation Berg, samt et par gode venner af familien. Bergs potter produceres i dag i Toscana, da området er kendt for, at have noget af det fineste ler i både farver og konsistens. Vi syntes de laver nogle af de smukkeste terrakotta-ler potter, og derfor har vi valgt at have netop Bergs potter på vores webshop.

Hos os kan du også finde smukke unika håndlavede egetræs tønder der kommer fra et lille familieejet tøndeværksted i Sverige. Tønderne ligner whiskytønder, men de er fremstillet til blandt andet beplantning og du kan også bruge dem til vandplanter, da de kommer hjem uden drænhul. Men vælger du at bruge dem til blomster skal der bores hul i bunden, så planterne ikke drukner. Tønderne kan selvfølgelig bruges til meget andet end planter, kun fantasien sætter grænser.

Vi vil også når det er sæson for at plante blomsterløg og knolde tilbyde et udvalg af flotte store håndsorterede løgvækster og knolde i spændende varianter fra Holland.

Skulle et produkt imod alle odds ikke leve op til dine forventninger hører vi gerne fra dig, og håber på vi sammen kan finde den rette løsning for begge parter.

Har du spørgsmål til en vare som du har købt eller, som du påtænker at købe hos os er du meget velkommen til, at ringe eller sende en e-mail til os.

Vi sender med GLS og leveringstiden er normalt 2-4 hverdage.

Køber du for 700 kroner eller derover betaler vi fragten til nærmeste pakkeshop.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at dele din oplevelse på trustpilot, eller på vores facebookside.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi vil holde dig opdateret med nyheder på webshoppen, hvilke livsstilmesser, julemarkeder mm. vi deltager i, og hvor du løbende kan se billeder og videoer af vores produkter ofte filmet  i Det Engelske Orangeri.